Ziektebeelden

Kom werken in de provincie Gelderland!

Afbeelding van Jonne Laagland - via Unsplash afbeelding Jonne Laagland via Unsplash

Jouw werkplek?

  • Je maakt deel uit van een enthousiast team
  • Je adviseert over diagnostiek en behandeling, van thuiszorg tot ziekenhuis en van collega tot behandelteam
  • Je hebt extra aandacht voor de bacteriologie en/of moleculaire diagnostiek
  • Je bent werkzaam op 1-2 locaties in onze regio

 

Jouw persoon?

Jij bent een allround arts-microbioloog, ondernemend, daadkrachtig, communicatief sterk en een teamspeler. Je hebt affiniteit met managementtaken.

Het werken op meerdere locaties zie jij als een uitdaging. Je streeft ernaar om de goede dingen uit verschillende "culturen" te verenigen zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit van de ziekenhuizen.

 

Wie zijn wij?

Onze maatschap bestaat uit 11 artsen-microbioloog en één medisch immunoloog. Wij werken allround met één of meerdere aandachtsgebieden per persoon. Daarnaast werken er in ons team chefs de clinique voor de microbiologie en ontvangen we extra ondersteuning (detacheringbasis) op de immunologie. Een maatschapsmanager ondersteunt ons in organisatorische en beleidsmatige zaken.

Wij zien meerwaarde in het leveren van diensten door de hele zorgketen heen, bijvoorbeeld door het participeren in het regionale zorgnetwerk (GAIN).

 

Onze praktijk

Onze praktijk strekt zich uit over 5 ziekenhuizen en hun adherentiegebied: Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, Rijnstate in Arnhem, het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk en Ziekenhuis Rivierenland in Tiel.

 

Opleiding

In samenwerking met het Radboudumc in Nijmegen verzorgen wij de deelopleiding medische microbiologie tot één jaar.

 

Interesse?

Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een grote, dynamische en regionaal georganiseerde maatschap. Bij toetreding tot de maatschap is er sprake van een inverdienregeling.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website of contact opnemen met een van de maatschapsleden via nummer 088-0055455 (Rijnstate), 0318-435617 (Ziekenhuis Gelderse Vallei) of 0314-329491 (Slingeland Ziekenhuis).

 

De vacature staat vanwege de zomer een langere tijd open.

 

Solliciteren kan per mail t/m 23 augustus 2020

Gesprekken staan gepland op: woensdag 9 september vanaf 18.00 uur

Mail je cv en motivatie t.a.v. Gerda Companje