Ziektebeelden

Per direct hebben wij binnen onze regionale vakgroep ruimte voor twee nieuwe collega’s artsen-microbioloog. Locatie(s) Ede, Arnhem/Velp of Nijmegen.

slideshow11-0.jpg

Wie zijn wij?

Onze regionale vakgroep betreft de maatschap medische microbiologie en immunologie Gelderland en de vakgroep medische microbiologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). De maatschap bestaat uit 13 artsen-microbioloog en 2 medisch immunologen. De vakgroep van CWZ bestaat uit 5 artsen-microbioloog. Gezamenlijk willen we op korte termijn een gezamenlijke maatschap in de regio vormen. Wij werken allround met één of meerdere aandachtsgebieden per persoon. Door de omvang van onze praktijk is verdieping mogelijk. Ook werken er in ons team chefs de clinique voor de microbiologie, medisch moleculair microbiologen en AIOS medische microbiologie (deelopleiding i.s.m. het Radboudumc). Een maatschapsmanager ondersteunt ons in organisatorische en beleidsmatige zaken.

Met elkaar vormen we een hecht en enthousiast team, vullen elkaar aan in kennis en karakter en doen ons uiterste best om een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren door de gehele zorgketen heen.

 

Onze praktijk

Onze praktijk strekt zich uit over 6 ziekenhuizen en hun adherentiegebied: het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) en St Maartenskliniek in Nijmegen, Rijnstate in Arnhem/Velp, het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en Ziekenhuis Rivierenland in Tiel.

 

Met de ziekenhuizen CWZ, Rijnstate en de Gelderse Vallei is er een nieuwe laboratoriumorganisatie opgezet: Dicoon. Hét nieuwe laboratorium ván en vóór zorgaanbieders dat met zorg en deskundigheid integrale (microbiologische, immunologische, klinisch chemische en farmaceutische) diagnostiek aanbiedt.

Vanaf 2024 zal Dicoon haar diagnostiek centraal uitvoeren in het nieuw gebouwde state-of-the-art laboratorium in Elst.

 

Wie zoeken wij?

Vanwege deze nieuwe laboratoriumorganisatie Dicoon zoekt de regionale vakgroep tijdelijk 2 artsen-microbioloog die o.a. de dagelijkse consultatie en deelname aan MDO’s kunnen overnemen en/of (afhankelijk van de eigen competenties) een actieve rol kunnen spelen in de diverse deelprojecten ten behoeve van Dicoon.

Beide artsen-microbioloog krijgen één (maximaal twee) vaste locatie(s) toegewezen binnen één van de deelnemende ziekenhuisorganisaties Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen, Rijnstate te Arnhem/Velp of Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede.

 

Wie ben jij?

Jij bent een allround arts-microbioloog, ondernemend, daadkrachtig, communicatief sterk en een teamspeler. Het werken op meerdere locaties zie jij als een uitdaging. Je streeft ernaar om de goede dingen uit verschillende “culturen” te verenigen zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit van de ziekenhuizen. Je hebt een duidelijke visie op de nieuwe ontwikkelingen in de medisch microbiologie.

 

Als je bij ons komt werken

  • maak je deel uit van een regionaal georiënteerd team
  • adviseer je over diagnostiek en behandeling, van 1e lijn of VVT tot ziekenhuis en van collega tot behandelteam
  • ben je werkzaam op 1-2 locaties in onze regio

 

Interesse?

Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een grote, dynamische en regionaal georganiseerde vakgroep. Aangezien het een tijdelijke aanstelling betreft, zullen wij een jaarcontract bieden.

Vergoeding zal plaatsvinden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.MMMIG.nl of contact opnemen met één van de collega’s artsen-microbioloog/medisch immunologen via nummer 024-3657514 (CWZ), 088-0055455 (Rijnstate) of 0318-435617 (Ziekenhuis Gelderse Vallei).

 

Solliciteren kan per mail t/m 6 februari a.s.

Bij geschikte reacties plannen wij graag op korte termijn een sollicitatiegesprek. Mail je cv en motivatie (voorzien van aandachtsgebieden & interesses) t.a.v. Gerda Companje naar: gcompanje@rijnstate.nl