Ziektebeelden

Maak jij deel uit van een regionaal georiënteerde maatschap?

Afbeelding van Jonne Laagland - via Unsplash

Wie zijn wij?

Onze maatschap bestaat uit 12 artsen-microbioloog en één medisch immunoloog. Wij werken allround met één of meerdere aandachtsgebieden per persoon. Daarnaast werken er in ons team chefs de clinique voor de microbiologie en ontvangen we extra ondersteuning (detacheringbasis) voor de immunologie. Een maatschapsmanager ondersteunt ons in organisatorische en beleidsmatige zaken.

Met elkaar vormen we een hecht en enthousiast team, vullen elkaar aan in kennis en karakter en doen ons uiterste best om een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren door de hele zorgketen heen. Door de omvang van onze praktijk is verdieping en verbreding mogelijk. Een frisse blik op ons vakgebied en onze organisatie wordt altijd gewaardeerd.

                               

Onze praktijk

Onze praktijk strekt zich uit over 5 ziekenhuizen en hun adherentiegebied: Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, Rijnstate in Arnhem, het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk en Ziekenhuis Rivierenland in Tiel.

 

Opleiding

In samenwerking met het Radboudumc in Nijmegen verzorgen wij de  deelopleiding medische microbiologie tot één jaar.

 

Jouw werkplek?

We bieden diverse mogelijkheden binnen onze maatschap voor een nieuwe collega arts-microbioloog. Zowel als lid van de maatschap als in dienst van de maatschap. In onderling overleg worden aandachtsgebieden en bijbehorende locaties verdeeld.

 

Als je bij ons komt werken

  • maak je deel uit van een regionaal georiënteerde maatschap
  • adviseer je over diagnostiek en behandeling, van 1e lijn of VVT tot ziekenhuis en van collega tot behandelteam
  • ben je werkzaam op 1-2 locaties in onze regio

 

Jouw persoon?

Jij bent een allround arts-microbioloog, ondernemend, daadkrachtig, communicatief sterk en een teamspeler.

Het werken op meerdere locaties zie jij als een uitdaging. Je streeft ernaar om de goede dingen uit verschillende “culturen” te verenigen zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit van de ziekenhuizen.

 

Interesse?

Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een grote, dynamische en regionaal georganiseerde maatschap.

Bij toetreding tot de maatschap (*minimaal 4 dagen vereist) is een inverdienregeling van toepassing. In het geval van een dienstverband bij de maatschap stellen we iemand graag aan voor 1 of 2 jaar, conform AMS.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.MMMIG.nl of contact opnemen met een van de maatschapsleden via nummer 088-0055455 (Rijnstate), 0318-435617 (Ziekenhuis Gelderse Vallei) of 0314-329491 (Slingeland Ziekenhuis).

 

Solliciteren kan per mail t/m 1 november a.s.

Bij geschikte reacties plannen wij graag op korte termijn een sollicitatiegesprek. Meelopen in onze praktijk behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Mail je cv en motivatie t.a.v. Gerda Companje naar: gcompanje@rijnstate.nl