Ziektebeelden

Ben jij ondernemend, daadkrachtig, communicatief sterk en een teamspeler?

Wie zijn wij?

Onze maatschap bestaat uit 13 artsen-microbioloog en één medisch immunoloog. Wij werken allround met één of meerdere aandachtsgebieden per persoon. Door de omvang van onze praktijk is verdieping mogelijk. Ook werken er in ons team chefs de clinique voor de microbiologie, een medisch moleculair microbioloog, AIOS medische microbiologie (deelopleiding in samenwerking met het Radboudumc) en ontvangen we extra ondersteuning (detacheringbasis) voor de medische immunologie. Een maatschapmanager ondersteunt ons in organisatorische en beleidsmatige zaken.

Met elkaar vormen we een hecht en enthousiast team, vullen elkaar aan in kennis en karakter en doen ons uiterste best om een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren door de hele zorgketen heen.

 

Onze praktijk

Onze medisch microbiologische praktijk strekt zich uit over 5 ziekenhuizen en hun adherentiegebied: Rijnstate in Arnhem, Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk, Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en Ziekenhuis Rivierenland in Tiel.

De medische immunologie praktijk wordt ingevuld in Rijnstate en Ziekenhuis Gelderse Vallei. De medische immunologie heeft in deze ziekenhuizen een eigen positie en taak binnen het veld van laboratoriumspecialismen.

Er zijn vergevorderde plannen voor een geïntegreerd regionaal laboratorium (medische microbiologie & immunologie en klinische chemie) dat in de nabije toekomst gerealiseerd zal worden in Elst.

 

Wie zoeken wij?

Ter bestendiging van de continuïteit in de klinische dienstverlening en toegenomen werkzaamheden op het gebied van de medische immunologie zoeken wij een collega medisch immunoloog.

Je bent ondernemend, daadkrachtig, communicatief sterk en een teamspeler.

Het werken op meerdere locaties zie jij als een uitdaging. Je streeft ernaar om de goede dingen uit verschillende “culturen” te verenigen zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit van de ziekenhuizen.

Je hebt een duidelijke visie op de nieuwe ontwikkelingen in de immunologie.

 

Als je bij ons komt werken

  • maak je deel uit van een regionaal georiënteerde maatschap
  • ben je werkzaam voor het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem/Velp en Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede; op termijn in het regionale lab in Elst.
  • adviseer je aanvragers (huisartsen en medisch specialisten) over immunologische diagnostiek en participeer je in multi- disciplinaire overleggen
  • verzorg je onderwijs in het ziekenhuis en erbuiten
  • ben je vakinhoudelijk verantwoordelijk voor inhoud en kwaliteit van de immunologische laboratorium diagnostiek binnen de betreffende laboratoria

 

Interesse?

Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een grote, dynamische en regionaal georganiseerde maatschap. Bij toetreding tot de maatschap is een inverdienregeling van toepassing. Vanzelfsprekend ben je ook werkzaam voor het regionale lab in oprichting.

 

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.MMMIG.nl of contact opnemen met Ellen van Lochem, medisch immunoloog, of één van de andere maatschapsleden via nummer 088-0055455 (Rijnstate)

 

Solliciteren kan per mail t/m 4 september a.s.

In verband met de vakanties hanteren wij een langere reactietermijn.

Bij geschikte reacties plannen wij graag een eerste gesprek op dinsdag 13 september vanaf 18.00 uur. Mail je cv en motivatie t.a.v. Gerda Companje naar: gcompanje@rijnstate.nl