Ziektebeelden

Ben jij een Medisch Moleculair Microbioloog en ga jij bij ons bijdragen aan de ontwikkeling en innovatie, implementatie en ondersteuning van de moleculaire diagnostiek?

20200304-IMG_4336.jpg

Momenteel zijn wij op zoek naar een Medisch Moleculair Microbioloog voor 24-36 uur per week.

Je bent verantwoordelijk voor de moleculaire diagnostiek zoals deze wordt uitgevoerd binnen het laboratorium. Tevens draag je bij aan de ontwikkeling en innovatie, implementatie en ondersteuning van de moleculaire diagnostiek. Je werkt daarin nauw samen met de artsen-microbioloog binnen de maatschap ten aanzien van consultatieve dienstverlening. Verder lever je een actieve bijdrage aan het onderwijs voor analisten, stagiaires en artsen-microbioloog in opleiding. Je initieert en participeert in onderzoeksprojecten binnen de afdeling.

 

Werken bij de Medische Microbiologisch en Immunologisch Laboratorium

Het Medisch Microbiologisch en Immunologisch Laboratorium (MIL) van Ziekenhuis Rijnstate bestaat uit de werkeenheden Bacteriologie, Immunologie, Moleculaire diagnostiek en Administratie & dienstverlening. In totaal werken er binnen het laboratorium 60 medewerkers (49 fte).

Als laboratorium verzorgen wij de moleculaire diagnostiek voor Ziekenhuis Rijnstate, Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede, Slingeland Ziekenhuis Doetinchem en Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk. Verder verzorgen wij diagnostiek voor de eerste lijn, verpleeghuizen en andere zorginstellingen als mede de GGD.

Ziekenhuis Rijnstate behoort tot de samenwerkende topklinische ziekenhuis (STZ).

Onder het onlangs vastgestelde motto ‘Voorop in zorg voor jou’ geeft Rijnstate invulling aan haar positie als vooruitstrevend ziekenhuis; gedreven om de zorg steeds verder te verbeteren en innoveren.

 

Wat breng je mee?

 • Je bent een Medisch Moleculair Microbioloog.
 • Je hebt aantoonbare belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek.
 • Je bent een prettige teamspeler met uitstekende contactuele eigenschappen. 
 • Je hebt een creatieve, doelgerichte en flexibele instelling.

 

Rijnstate biedt jou:

 • Allereerst een arbeidsovereenkomst direct voor onbepaalde tijd.
 • Beloning is conform de CAO ziekenhuizen, de functie is ingeschaald in FWG 70 maximaal € 6.636,- euro op basis van een fulltime dienstverband, 36 uur). Inschaling geschiedt aan de hand van opleiding en ervaring.
 • Dienstverband van 24 tot 36 uur per week is mogelijk.
 • Vakantie- en eindejaarsuitkering 8,33%.
 • Een goed onderzoeksklimaat.
 • Een enthousiast, ambitieus en laagdrempelig team.
 • De gevarieerde woonomgeving van de regio Arnhem met zowel de natuur, musea en theaters, met een centrale ligging binnen Nederland.

 

Ben jij de Medisch moleculair microbioloog die wij zoeken? Reageer dan voor 21 september 2020 via de sollicitatiebutton op deze pagina: https://www.werkenbijrijnstate.nl/vacatures/medisch-ondersteunende-diensten/medisch-moleculair-microbioloog/

Je motivatie en CV kun je richten aan Ria Tiemessen, Hoofd MIL. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je via tel 088-005455 contact opnemen met Caroline Swanink, arts microbioloog, of Ria Tiemessen (Hoofd MIL).